Skapa värde

Vi ger dig det du behöver. Även när du tror du behöver något annat. Det kan låta kaxigt men vi vet att många företag och organisationer ofta blandar ihop det som är bråttom med det som är viktigt. Vi hjälper dig att fokusera på det som är viktigt och som skapar värde för dig och dina kunder.

Ha kul

Vi utvecklar din tjänst tillsammans med dig. Det blir mycket bättre så. Och roligare. För oss är det viktigt att ha kul. Därför väljer vi uppdrag med omsorg. Det blir liksom ett löfte till våra kunder: “Vi lovar att bara jobba med dig så länge vi tycker det är kul och brinner för det du gör”. Det lovar vi därför att då blir resultatet bättre.

Göra något bra

Teknik ska vara tillgänglig för alla. Teknik ska göra gott. Därför väljer vi kunder där vi tror att vi kan göra något bra och där vi kan göra skillnad. Det betyder också att om vi jobbar ihop så tror vi 100% på din tjänst.

Vi står stabilt

Iteam grundades redan 1995 och har trippel a-rating enligt Kreditor (AAA). Vi har även kommit med på Veckans Affärers Superföretagarlista 2016 och 2017, där man behöver uppfylla höga krav på lönsamhet, tillväxt och avkastning på kapital under fyra år i rad för att vara med.

Hör av dig till oss!

Värdecoach
Stockholm
Jonna Hjern
jonna.hjern@iteam.se
Digital strateg
Stockholm
Anders Bornholm
anders.bornholm@iteam.se
Iteam Stockholm
  • Östermalmsgatan 26A
  • 114 26 Stockholm
Iteam Göteborg
  • Kungsportsavenyen 21
  • 411 36 Göteborg