Utveckling av nya digitala tjänster

Iteam MVP – När du vill bygga nytt

Vi bygger din idé

Oavsett om du har ett problem du behöver lösa eller redan har en idé så hjälper vi dig. Vi börjar där du står och utgår ifrån det helt enkelt. Ibland gör vi en Designsprint för att kickstarta samarbetet. Andra gånger gör vi research om användarbehov för att försäkra oss om att vi löser rätt problem.

Teknik som funkar

Vi har koll på de senaste teknikerna och vi vet hur man får gammal teknik att fungera ihop med ny.

Användaren i centrum

Vi vet att nöjda användare är bra business. Därför sätter vi alltid dem i centrum och utgår från riktiga behov när vi tar fram nya lösningar.

Vi stöttar dig

Våra coacher har stor erfarenhet och finns här för dig. Vi blir ditt bollplank för tjänste- och produktutveckling och hjälper dig hitta rätt process framåt.

Börja litet

Vi hjälper dig definiera ett lagom scope för din MVP så att du kan lansera något nytt inom tre månader. För att göra det behöver du göra det svåraste som finns: välja bort. Vi har processer och metoder för hur du gör detta på ett strukturerat sätt. Dessutom hjälper vi dig kommunicera dina val och beslut internt så att alla är med på tåget.

Kvinna med telefon

Vi bygger det du behöver

API

Appar

Plattformar

Widgets

Interna portaler

Webbapplikationer

Integrationer för nya tjänster

Chatbottar

Automatiseringar

Skrivbord med skärmar

Ett fredat team som ger en bra start

När du har fått ett uppdrag och dina befintliga utvecklare och designers är upptagna kan vi ändå sätta igång snabbt och bygger det viktigaste i en första version.

Designsprint

Se in i framtiden med Designsprint

I en designsprint samlar vi ditt team för att fokusera på en utmaning. Vi skapar en gemensam förståelse för utmaningen och går från en idé till en testad prototyp på bara fyra dagar. Teamet får direkt feedback från användare och därmed en inblick i hur idéerna tas emot innan utvecklingen kommit igång.

Vi är stolta över våra kunder

Kreativitet kommer inte från krångliga avtal utan från samarbete och förtroende.

En person med en stor bukett blommor

Hur kan vi hjälpa dig?