I team

Vi jobbar alltid i team. Systemutvecklare, strateger, interaktionsdesigners, visuella designers och värdecoacher. Alla är vi värdefulla var och en för sig och ännu mer ihop. Vi jobbar alltid tillsammans. Alltid i tvärfunktionella team. Aldrig uthyrda. Aldrig ensamma.

Ständigt sökande

Vi söker alltid efter den bästa processen. Den bästa metoden. Vi vågar ta risker, byta spår, byta teknik, experimentera och ifrågasätta både oss själva och våra kunder. Det är liksom det vi gör. Hela tiden.

Just nu söker vi kollegor

Ingen roll som passar?

Delar allt

På våra kodluncher lär vi av varandra. Vi mentorerar och vi labbar ihop. Vi anordnar Lounge Hack, bidrar till open source, till forumet kodapor tillsammans med 14000 andra utvecklare och deltar på konferenser. Vår kunskap är din kunskap.

Långa strömmar, inte korta projekt

Våra kunder har alla stora möjligheter att göra skillnad på sina marknader. De är förbi datorisering och har redan lagt upp alla sina formulär på webben. Nu är de ute efter digitalisering. Och det tar tid. Därför har vi ofta långa relationer med våra kunder. Ofta blir vi vänner längs vägen.

Hör av dig till oss!

Digital strateg
Anders Bornholm
anders.bornholm@iteam.se
Utvecklare & Kompetensutvecklingsansvarig
Martin Loman
martin.loman@iteam.se
Iteam Göteborg
  • Kungsportsavenyen 21
  • 411 36 Göteborg
Iteam Stockholm
  • Östermalmsgatan 26A
  • 114 26 Stockholm