I team

Vi jobbar alltid i team. Systemutvecklare, strateger, interaktionsdesigners, visuella designers och värdecoacher. Alla är vi värdefulla var och en för sig och ännu mer ihop. Vi jobbar alltid tillsammans. Alltid i tvärfunktionella team. Aldrig uthyrda. Aldrig ensamma.

Ständigt sökande

Vi söker alltid efter den bästa processen. Den bästa metoden. Vi vågar ta risker, byta spår, byta teknik, experimentera och ifrågasätta både oss själva och våra kunder. Det är liksom det vi gör. Hela tiden.

Just nu söker vi kollegor

  Ingen roll som passar?

  Delar allt

  På våra kodluncher lär vi av varandra. Vi mentorerar och vi labbar ihop. Vi anordnar Lounge Hack, bidrar till open source, till forumet kodapor tillsammans med 14000 andra utvecklare och deltar på konferenser. Vår kunskap är din kunskap.

  Långa strömmar, inte korta projekt

  Våra kunder har alla stora möjligheter att göra skillnad på sina marknader. De är förbi datorisering och har redan lagt upp alla sina formulär på webben. Nu är de ute efter digitalisering. Och det tar tid. Därför har vi ofta långa relationer med våra kunder. Ofta blir vi vänner längs vägen.

  Hör av dig till oss!

  Utvecklare & Kompetensutvecklingsansvarig
  Martin Loman
  martin.loman@iteam.se
  Digital strateg
  Anders Bornholm
  anders.bornholm@iteam.se
  Iteam Stockholm
  • Östermalmsgatan 26A
  • 114 26 Stockholm
  Iteam Göteborg
  • Kungsportsavenyen 21
  • 411 36 Göteborg