Hoppa till innehåll

Vi fortsätter att rekrytera!

2022-04-13

2022 är ett speciellt år. Tänk att vi trodde att det där med “speciella år” var över nu. Corona-tider som satte sina spår och som fortfarande inte släppt sitt grepp om oss. Och nu, ett krig i Europa. Allt omkullkastas och sådant som kändes viktigt förut är inte längre det. Men med det sagt finns det ändå ljuspunkter i tillvaron som att lära känna nya människor! Oavsett om det är nya grannar från Ukraina eller nya kollegor på jobbet. Att bygga relationer med omtanke och respekt som grund är något vi alla kan göra för en bättre värld! Det här året välkomnar vi hitintills dessa fantastiska personer:

Mathias Jarboh
Mathias kom till Iteam redan förra året och är nu en fast spelare i vårt UX-team. Han älskar att se saker få ett liv, att genom teknik kunna bygga och forma något som ger värde.

Gabrielle Kamph
Gabrielle gör sin LIA hos oss och fokuserar på frontend. Hon tycker att programmering  är det ultimata sättet att få kombinera kreativitet med problemlösning.

Kristoffer Larberg
Kristoffer är vår nya frontend-kollega. Han lockas av att skapa dynamiska lösningar som kan förändras över tid, utifrån användare och ständigt föränderliga tekniska förutsättningar.

Agnes Modin
Vårt senaste tillskott är Agnes som gör sin LlA inom UX hos oss. Agnes vill ta fram innovativa digitala lösningar som kommer kunna underlätta människors liv en lång tid framöver.

I maj får vi också en ny fullstack-kollega. Vem hen är får du vara nyfiken på ett tag till! Men vi lovar att berätta så fort hen är på plats :) Och så vill vi puffa lite för våra gamla (nåväl) kollegor som kommer tillbaka från föräldra- och tjänstledigheter:

Maria Sölscher
Maria är vår säljchef som också coachar medarbetare i team och individuellt. Maria är en fena på att vända problem till spännande utmaningar, entusiasmering och relationer.

Stephanie Weaver
Stephanie är en av våra UX-designers och är nu tillbaka efter ett år av föräldraledighet. Hon tycker att teknik är ett fantastiskt verktyg att använda för att koppla samman människor och för att lösa problem på kreativa sätt.

Mikael Gråborg
Mikael är fullstackutvecklare och har spenderat den senaste tiden, lääänge om du frågar oss, i Sydamerika men är nu tillbaka hos oss. Han tycker att arbetet med teknik betyder att man skapar något direkt från sin fantasi och att det är väldigt tillfredsställande.

Här kan du läsa mer om dessa nya stjärnor och alla oss andra som jobbar på Iteam.

Tänk så många härliga kollegor och året har bara börjat. Vill du att vi lär känna dig med, skicka ett mail till oss! Och blir du taggad på att ta in ett team från oss för att förverkliga en idé eller kanske boosta ditt team, boka ett möte med oss här!