Hoppa till innehåll

Room mates sökes till vårt kontor i Göteborg!

2022-09-15

gemensamt utrymme på kontor i göteborg

Letar du efter plats på ett magiskt och mysigt kontor? Bra! För nu ger vi dig och ditt företag möjligheten att få jobba på plats hos oss, i ett av våra outnyttjade kontorsrum på kontoret i Göteborg.

Ditt kontor har plats för upp till 3 personer. Det är bara att flytta in – vi förser dig med bra skrivbord, sköna stolar samt den obligatoriska whiteboarden. El, städning och wifi finns och ingår självklart det också. And wait there’s more – du har tillgång till gemensamt konferensrum, samtalsrum, underbar öppen lounge, kök, kaffe. Du får dessutom en egen andel i kökets kyl, där kan du förvara härliga matlådor, kall fredagsdryck – och dessutom finns det plats i skafferiet för ditt företags torrvaror.

Kostar det nått?
Jajemen, men inte massor. Priset är 15.000 kr exklusive moms per månad (25% moms tillkommer). Givet den totala kontorsyta som ni har tillgång till så motsvarar kostnaden ca 1.125 kr/kvm/år. Avgiften faktureras kvartalsvis, det vill säga tre månader åt gången och betalas i förskott.

kollage med bilder från kontoret i göteborg

Visning
Vill du veta mer eller komma förbi och titta? Kontakta Johanna Månsson Grahn, johanna.grahn@iteam.se, 073-402 91 12 så ses vi!

Omgivning
Vi finns på Järntorgsgatan 12 i Göteborg, 4 trappor upp – med magisk utsikt över Järntorget och Masthuggets takåsar.

Plats
Järntorgsgatan 12 i Göteborg.